ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ: Οι διεθνεις αγώνες των Ελλήνων Αθλητών τον Ιανουάριο 2016

  • Posted: Feb 01, 2016

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016

Ο πρώτος μήνας του 2016 τελείωσε και οι εκπρόσωποι του Ελληνικού τένις έδωσαν τις πρώτες μάχες της χρονιάς σε διοργανώσεις σε Ευρώπη, Αφρική, Ασία και Αυστραλία. Ανατρέχουμε στους αγώνες που έδωσαν οι Ελληνες αθλητές, μέσα στον Ιανουάριο, παρουσιάζοντας τους με αλφαβητική σειρά.

 

antonopoulos chris

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ο 17χρονος Χρήστος Αντωνόπουλος αγωνίστηκε στην Τυνησία, στη Grade 2, χωμάτινη διοργάνωση, 3rd Hammamet ITF Juniors Tournament και έφτασε μέχρι τα προημιτελικά.

 

 

 

 

grammatikopoulouΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ

Η 18χρονη Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου στις 17 Ιανουαρίου, στη Στουτγκάρδη, κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον τελικό της διοργάνωσης, ITF $10,000 Stuttgart-Stammheim.

 

 

Δανιηλιδου  ΔΑΝΙΗΛΙΔΟΥ ΛΕΝΑ

Η Λένα Δανιηλίδου, ξεκίνησε την αγωνιστική της χρονιά στην διοργάνωση των 10.000$ “GD Tennis Cup Women’s”, στην Antalya της Τουρκίας. Στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης, έχασε απο το Νο3 του ταμπλό.

 

 

Κορδολαιμη

ΚΟΡΔΟΛΑΙΜΗ ΕΛΕΝΗ

Η Ελένη Κορδολαίμη, έπαιξε στην  της Τυνησίας στη διοργάνωση των 10.000$ ” Tunisia F2 Futures” και έφτασε μέχρι τα προημιτελικά.

Στη συνέχεια έπαιξε στο ” Tunisia F3 Futures, Hammamet “ και αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο.

 

Λακη

ΛΑΚΗ ΜΙΧΑΕΛΑ

Η Μιχαέλα Λάκη, στα 10 της χρόνια, κατάκτησε τη δεύτερη στο Belgade Open.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

 

 

Παπαμιχαηλ

ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, στο Κάιρο της Αιγύπτου, έφτασε μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης των 10.000$ “AlSolaimaneyah F2 Women’s”.

Στη συνέχεια στη διοργάνωση ” AlSolaimaneyah F3 Women’s” έφτασε στα προημιτελικά, ένω στα διπλά της ίδιας διοργάνωσης έπαιξε στον τελικό.

 

petroula

ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΔΑΝΑΗ

Η 15χρονη Δανάη Πετρουλά αγωνίστηκε στα προκριματικά της διοργάνωσης των 10.000$ “GD Tennis Cup Women’s”, στην Antalya της Τουρκίας και έχασε στον πρώτο γύρο.

 

 

 

 

SAKKARI AUSTRALIANΣΑΚΚΑΡΗ ΜΑΡΙΑ

Η Μαρία Σάκκαρη έπαιξε σε τρεις μεγάλες διοργανώσεις τον Ιανουάριο και ανέβηκε απο τη θέση 170, στη θέση 133 στον κόσμο.

Brisbane International (Αγωνίστηκε στα προκριματικά, και έχασε στο πρώτο γύρο)

Hobart International (Αγωνίστηκε στα προκριματικά, έκανε μια νίκη και έχασε στο δεύτερο γύρο)

Australian Open 2016. Η Μαρία Σάκκαρη είχε μια εντυπωσιακή πορεία στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς (δεύτερο στην καριέρα της), κάνοντας 4 νίκες (τρεις νίκες στα προκριματικά και μία στο κυρίως ταμπλό). Στο δεύτερο γύρο του κυρίως ταμπλό, αντιμετώπισε την Ισπανίδα Νο11 στον κόσμο, Carla Suarez Navarro, απο την οποία κέρδισε το πρώτο σετ και έχασε τα δυο επόμενα.

 

Τσιτσιπας Στ

ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Ο 17χρονος Στέφανος Τσιτσιπάς έπαιξε στο Canberra Challenger  και έχασε στον πρώτο γύρο. Στη συνέχεια έπαιξε στο Traralgon Junior International και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά. Ακολουθεί η συμμετοχή του στο Australian Open Junior  Championships, όπου μπαίνει στους 8 καλύτερους αθλητές της διοργάνωσης.

 

ΧΡΙΣΤΟΦΗ

ΧΡΙΣΤΟΦΗ ΕΛΕΝΑ

Η 17χρονη, Έλενα Χριστοφή , αγωνίστηκε στον πρώτο γύρο του Australian Open Junior Championships.